Responsiv webb – för datorer, surfplattor och smartphones

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.


Julbrev 2020

En God Jul och Ett Gott Nytt År önskar styrelsen för Fiber i Brunskog.

Hej alla medlemmar i Fiber i Brunskog

Nu har ännu ett år gått snart. Ett mycket annorlunda år. Ett år där vi har tvingats att ändra på våra umgängesvanor med anledning av den pågående pandemin. Många har fått hålla sig hemma och tvingats till att begränsa sitt umgänge till den allra närmsta familjen. Naturligtvis hade vi helst sluppit detta hemska virus, men när vi nu har det runt om oss i samhället, så får vi förhålla oss till det på ”bästa tänkbara sätt”. Att hålla i, att hålla ut, att hålla avstånd har blivit ett mantra för oss.

I arbetslivet har det vuxit fram arbetsformer som tidigare bara har använts sparsamt. Att arbeta hemifrån har blivit vardag för väldigt många. Samtal mellan kollegor och möten har genomförts digitalt. En rad ”verktyg” har utvecklats för att underlätta kontakten på fysiskt avstånd. Erfarenheterna av detta år kommer säkert att påverka sättet att arbeta för all framtid.

Att vi i den här situationen har ett väl fungerande fibernät som når så gott som alla i vår bygd, känns mycket tillfredsställande. Det har möjliggjort att arbeta hemifrån med digitala verktyg som krävt en bra bredbandsuppkoppling.

Vårt fibernät har fungerat utan störningar hela året och vi kan konstatera, än en gång, att vi har ett nät av hög kvalitet.

Under nästkommande år kommer vi att slutföra sammanslagningen av alla fiberföreningarna i Brunskog till en gemensam.

Föreningens ekonomi är stabil och det känns skönt att ha det som en försäkring i det fall det skulle inträffa något oförutsett som kostar pengar.

Med förhoppning om att alla i föreningen upplever tillgången till bredbandet lika positivt som vi i styrelsen gör, så önskar vi Er alla

En God Jul och Ett Gott Nytt År!

/Styrelsen för Fiber i Brunskog