Responsiv webb – för datorer, surfplattor och smartphones

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.


Julhälsning från Fiber i Brunskog

Styrelsen önskar alla medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Ännu ett år har snart nått sitt slut. Fiber i Brunskog har levererat uppkoppling av bredband, TV och telefoni till sina 740 andelsägare ännu ett år. Föreningens nät har varit förskonad från allvarliga driftstörningar. Det känns skönt att ha en stabil driftsmiljö.

Vid årets föreningsstämma föreslog styrelsen att stämman skulle ställa sig positiv till en försäljning av fibernätet till en seriös och stabil aktör. Samma utbud av tjänster som nu. Samma kostnadsnivå som nu. Ingenting som förändras mer än att alla medlemmar kan förvänta sig återbetalning av en stor del av sin tidigare inbetalda insats. Stämman ställde sig  positiv till en försäljning.

Processen har fortsatt under hösten och den tilltänkta köparen kvarstår med sitt intresse att köpa föreningens fibernät. De har nu en intern process som kommer att avslutas under första kvartalet 2024.

Vi i Fiber i Brunskog kommer under första kvartalet 2024 att ha en extra föreningsstämma där den tilltänkta kommer att köparen presenteras, de ekonomiska villkoren och allt i övrigt som kommer att gälla efter en försäljning kommer också att presenteras. Därefter tas det slutgiltiga beslutet om en försäljning.

Vi kan se fram mot ett intressant, spännande och för medlemmarna lönsamt 2024!

Styrelsen önskar alla medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!