Responsiv webb – för datorer, surfplattor och smartphones

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.


Julhälsning

Äntligen är alla anslutningar genomförda. 734 anslutningar kan nu tändas upp. Vad kan vara lämpligare att det sker när det är som mörkast runt om oss. Då kom ljuset!

Ljuset i form av att det är just ljus som går fram i våra fiberkanaler!

Ljuset i form av att vi nu kan beställa bredbandstjänster, TV och telefoni från ett flertal leverantörer!

Ljuset i form av att det blir en lägre kostnad än tidigare för dessa tjänster!

Tveka inte att beställa tjänsterna. Häng inte kvar i gamla abonnemang av gammal vana. Det ger Dig bara högre kostnader.

I dagarna har styrelsen haft slutbesiktning av hela anläggningsarbetet. Vi har godkänt arbetet sånär som på några punkter som skall åtgärdas snarast. En del kommer att få anstå till våren.

Med våra 734 anslutningar är vi största förening i Värmland och kanske också i landet. Det är i sig inget egenvärde att vara stor, men tillsammans utgör vi en stark förening som kommer att ha en ekonomi i balans när vi nu går in i ett ”förvaltningsskede”. Med förvaltningsskede menar vi att det skall fungera som normalt. Fungerar det inte, så skall det finnas en organisation som fixar felen. Det finns det! Vi kommer att ha ett avtal med Arvika Kommunnät som kommer att se till att åtgärda de eventuella avbrott som kan komma att ske.

Det Du behöver tänka på, om det skulle uppstå någon störning på de tjänster som Du har, är: Ring Din tjänsteleverantör – i alla lägen!

Som vi har informerat tidigare om, så kommer föreningen att fakturera varje anslutning en drifts- och underhållskostnad. Storleken på denna kostnad är 50 kronor + moms per månad, alltså 62,50 kronor/månad. Vi kommer att fakturera hela årsbeloppet vid ett enda tillfälle, så den faktura Du kommer att få, kommer att uppgå till 750 kronor/år. Fakturan kommer att sändas ut i mars/april nästa år.

Föreningen har, som vi tidigare berättat om, ett samverkansavtal med Arvika Kommunnät. Genom detta samverkansavtal har vi bl a en valfrihet att välja tjänster från en rad olika tjänsteleverantörer. Vill Du hålla Dig informerad om vad som händer inom Arvika Kommunnät och därmed vad som kan påverka Dig i Dina tjänsteval, så anmäl Ditt intresse för det nyhetsbrev som kommer ut då och då från Arvika Kommunnät. Anmäl Ditt intresse och lämna Din mailadress på www.anslutarvika.nu.

Men nu tar vi julledigt ett tag. Njut av snabbt bredband och ett stort utbud av TV-kanaler.

Vi i styrelsen vill tillönska Dig en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!